Ratusz.info

Noe av det beste i livet er feil

Ansatte i EU-institusjoner donerer €200 000 for Ukraina

«Et stort antall kolleger kom til oss og spurte om vi kunne organisere et svar for å hjelpe folk på bakken og flyktninger i andre land. Vi ønsker å tilby ET MIDDEL FOR EU-ansatte til å gå sammen for å vise vår kollektive solidaritet med Folket I Ukraina, » forklarte han.

EUS stabsfond var i stand til å identifisere de fremvoksende behovene til mindre tiltak, både I Ukraina og nabolandene, påpekte Mola. «Vi har et nettverk av partnerorganisasjoner som gjør at vi kan ha direkte kontakt med folk på bakken.”

Han sa at det var viktig for innsamlerne å «forstørre sfæren» av nåværende donasjoner. «Vi forventer ikke å ta all plass i solidaritet Rundt Ukraina, men tilbyr et ekstra alternativ på toppen av det som allerede blir gjort.”

Opprinnelig satt opp i 2019 av kolleger som er bekymret for miljøkrisen, lanserte handlingsgruppen et nytt initiativ i 2020 for å svare på koronaviruspandemien. Begge prosjektene pågår, Sa Mola, med sistnevnte nå skiftende fra krise til utvinning hjelp gjennom langsiktige sosiale midler.

Med stabsfondet også å skaffe penger til flomofre i Belgia i 2021, så vel som dets siste svar på krigen i Ukraina, gjennomgår gruppen for tiden en refleksjon over hvordan den best kan koordinere sitt svar på fremtidige kriser.

«Jeg tror at tiden vi lever i krever alt vårt engasjement for å møte de store eksistensielle utfordringene. Covid, klimaendringer og nå krigen, de er alle dramatisk sammenkoblet. Det er et fornyet behov for bredere engasjement som VI SOM EU tjenestemenn prøver å få på plass og spille vår del,» Sa Mola.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.