Ratusz.info

Noe av det beste i livet er feil

Ny byggekode for å kreve terrasser på nybygde leiligheter

Pascal Smet, statssekretær for byutvikling i Brussel-regjeringen, ønsker å omarbeide forskrifter for å kreve nye hus og leiligheter for å inkludere en hage eller terrasse i byggeplanen. Dette er en av endringene han ønsker å se gjort i utkastet til dokument om utviklingsreform.

Byggeforskriften har ikke blitt tilpasset siden 2007, så det er på tide. Prosjektet har vært på bordet siden forrige regjering, men Nå Smet(En.Brussel) vil at parlamentet skal ta en ny titt før noe er ferdigstilt.

«Jeg vil ikke levere en ny byggekode som bare er halvferdig,» skrev han i et brev til parlamentet. «Det må utvikles til et instrument som tar et radikalt nytt blikk på fremtiden.»Smet ønsker også å endre navnet på den tilpassede politikken fra de kjedelige Regionale Byutviklingsforskriftene til Et Godt Liv.

Corona-inspirert

Terrassekravet har åpenbart blitt inspirert av koronakrisen. Andre endringer Som Smet ønsker å diskutere, kan også tilskrives fjorårets erfaring, inkludert minst en sykkelparkering per leilighet i en ny bygning og streve for mer grønn plass i regionen generelt.

«Det er klart at vårt utkast til dokument fra 2019 må forbedres betydelig,» skrev Smet. «Vi vil sende dokumentet for debatt en gang til . Et lite skritt tilbake for å gjøre et stort sprang fremover.”

Smet håper å ha et nytt utkast til dokument klar innen sommeren for parlamentarisk godkjenning. Deretter må det publiseres for offentlig inngang. Hvis alt går etter planen, Vil God Levetid bli godkjent innen midten av 2023.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.