Ratusz.info

Noe av det beste i livet er feil

Overvinne Den Store Oppsigelsen med Erfaringer Fra CX Beste Praksis

Ifølge En Gallup-meningsmåling var nesten 50 prosent Av Amerikas arbeidende befolkning aktivt jobbsøking eller overvåking av jobbmuligheter i løpet av sommeren. Ansattes engasjement er enda verre, da 34 prosent Av Nordamerikanske respondenter i avstemningen sa at de var aktivt engasjert i sin nåværende jobb. Dessverre, i kundeserviceinnstillinger, påvirker disse følelsene mye mer enn ansattes lykke eller omsetning – ofte påvirker kundeinteraksjoner og til og med kundetilfredshet med merkevaren din.

La oss innse det, kunderettede ansatte har makt til å anløpe merkevaren eller forbedre merkevaren, som bør gjøre holde dem engasjert og produktiv en kritisk del av organisasjonens interne forretningsmål. Likevel fortsetter vi å se at viktige initiativer som faller UNDER paraplyen employee experience (ex) faller til veikanten til fordel for operasjonelle forbedringer som gjør lite for å forbedre medarbeideropplevelsen og i sin tur drive dypere medarbeiderengasjement.

Det er viktig å huske på at hver nye kundeopplevelsesutfordring vi prøver å løse i den digitale verden etter pandemien, gjenspeiler en lignende utfordring for de ansatte. For kunder har du som mål å levere sømløse digitale reiser som kan hjelpe kundene med å navigere i den digitale salgssyklusen. For ansatte må du kanskje tenke nytt om ombordstignings-eller rekrutteringsreisen for å bedre betjene forventningene til en ekstern arbeidsstyrke.

Nå for de gode nyhetene. På grunn av de delte smertepunktene kunder og ansatte står overfor i post-pandemic-verdenen, er det et vell av velprøvde cx-strategier som er lett tilgjengelige for å hjelpe organisasjonen din med å løse omsetningskrisen og engasjere arbeidsstyrken igjen. Som CX-konsulent med flere tiårs erfaring innen kontaktsenterløsninger, Har Avtex et unikt synspunkt på det skiftende landskapet av BÅDE cx og EX beste praksis. Hvis organisasjonen din er klar til å begynne å tilpasse medarbeideropplevelsen med den nye arbeidsverdenen, kan du bruke noen få raske strategier for å komme i gang:

1. Forstå Medarbeiderreisen Din – når det gjelder markedsføring av et produkt, er kundereisen en integrert faktor for å avgjøre hvilke kontaktpunkter og meldinger som gir mening for en bestemt kunde i et bestemt øyeblikk. Det samme gjelder for dine ansatte. Ikke alle ansatte har samme erfaring eller samme rolle, noe som betyr at de sannsynligvis vil trenge forskjellige nivåer og typer støtte under onboarding og på tvers av deres daglige oppgaver. Ta deg tid til å utføre en medarbeiderreise kartlegging øvelse som kan hjelpe deg å avdekke personas funnet i hele organisasjonen. Bruk deretter disse til å bygge ut det riktige settet med kontaktpunkter for å gjøre opplevelsen engasjerende og produktiv fra begynnelsen. Og ikke glem om de ansattes livssyklus også. Akkurat som en kunde, vil dine ansattes behov endres over tid. Tenk på hvordan du kan bygge i karriere vekst og upskilling muligheter som viser en forståelse av sine langsiktige mål.

2. Gi De Riktige Verktøyene For Å Styrke Ansattes Suksess-I CX-verdenen gjør omnichannel-strategier det mulig for kundene å bevege seg raskt gjennom kundeserviceinteraksjoner med riktig hastighet og berøringsnivå de trenger. Nøkkelen her er sømløs orkestrering mellom hver enkelt av disse kanalene som gjør ekte omnichannel engasjement mulig. For medarbeideropplevelsen er verktøyvalg for den moderne arbeidsverdenen like viktig. Fra et samarbeids-og kommunikasjonsperspektiv gir skybaserte løsninger en åpenbar fordel for eksterne og hybride arbeidsmiljøer. Men utover disse frontlinjeløsningene som drev tidlig arbeid hjemmefra, bør organisasjoner også revurdere mange av deres langvarige verktøy også—for EKSEMPEL CRM og datastyringsplattformer. Ved å integrere Den rette blandingen Av Api-er og tillegg, har arbeidsgivere en kraftig mulighet til å flytte rutineoppgaver fra de ansattes gjøremålsliste via automatisering og maskinlæring, noe som kan gi dem mulighet til å prioritere samhandlingene med høy berøring som bidrar til å lukke et nytt salg eller wow en eksisterende kunde. Å skape mer interaktive løsninger for datadeling kan også bidra til å skape mer informerte kundeinteraksjoner ved å bringe de riktige kundedataene til hvert engasjement.

3. Lytt Til Dine Ansatte og Lag En Tilbakemeldingssløyfe For Å Fremme Langsiktig Tilpasning – dine ansatte vet nøyaktig hva de trenger for å betjene kunden best. Så, mens begge de to første strategiene som er oppført her, representerer nyttige tilnærminger for å spille «fange opp» eller bygge en ansattopplevelse som oppfyller eksisterende behov, husk at disse behovene ikke er statiske. Det er også viktig å holde seg i tråd med ansattes forventninger fremover. Tross alt, unnlatelse av å opprettholde justering med ansatte er delvis skylden for den nåværende bølgen av oppsigelser. Det er flere måter å gjøre dette på, men å utvikle en offisiell Stemme Til Den Ansatte (VoE) er et flott sted å starte. De beste VoE-programmene integrerer en blanding av medarbeiderundersøkelser, aktiv lytting og belønningsprogrammer for å både standardisere og stimulere rutinemessig tilbakemelding som kan bidra til å identifisere vanlige smertepunkter som foregår over hele medarbeideropplevelsen og rette dem før de skaper et omsetningsproblem.

4. Bygg En Kultur Av Anerkjennelse, Belønning Og Respekt – midt i å bygge press for å gjøre mer for å bøte på personalmangel og ansattes stress, er det viktigere enn noensinne å gjenkjenne individuelle bidrag. Selv de oppgavene som kan betraktes som en normal forventning om jobben, har blitt stadig vanskeligere for en myriade av ulike eksterne grunner utenfor ansattes kontroll. Som et resultat, sørg for at du gir anerkjennelse for over-og-utover service til kunder For Å A) vise at du betaler oppmerksomhet Og B) vise at du ikke tar god kundeservice for gitt. Til slutt, vis dyp respekt for ansattes synspunkter, meninger og ideer. Hvis du ønsker å vokse og opprettholde ansattes engasjement fremme en kultur av respekt kan ha en grenseløs payback.

Forbedre eller transformere dine ansattes erfaring er ofte enklere enn du kanskje tror. I mange tilfeller kan relativt små endringer ha en enorm innvirkning på den daglige tilfredsheten og engasjementet til dine ansatte. Når CX-og EX-strategiene dine fungerer sammen, vil du raskt innse at organisasjonen din kan ta kundeservice til nye høyder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.