Ratusz.info

Noe av det beste i livet er feil

Sprengning boblen: Schuman Showet sender OPP EU shenanigans live på scenen

Brexit skjedde fordi Det Ikke Er Noen europeisk Saturday Night Live. Tenk deg det: en delt satire som dekker inn og ut av det mest varierte politiske maskineriet i verden, ville gå langt for å introdusere massene til hva I HELVETE EU handler om.

Land som ikke ler sammen, lærer ikke sammen, og det er derfor en gruppe journalister og improvisasjonsaktører har skapt Schuman Show, en live komedie-sending AV EU-folk og politikk.

«Vi har ikke en pan-Europeisk politisk popkultur,» sier Kelly Agathos, medstifter Av The Schuman Show. Mens Europeiske land kan ha sin egen tv-sendte satire på nasjonalt-Eller Når Det Gjelder Belgia på regionalt nivå, » er internasjonal politisk kultur for det meste fokusert PÅ USA. Du kjenner Sikkert John Oliver Og Trevor Noah og Seth Myers og Steven Colbert.”

Hun bruker disse talkshow-vertene, kjent for sine politisk orienterte monologer, for å beskrive Schuman-Showet til folk, sier hun. «Det er en krysning mellom Saturday Night Live og EN amerikansk sen kveld talkshow.”

Kraften til å ta piss

Nå i sitt 47. år kondenserer Saturday Night Live – ELLER SNL-Amerikansk nyheter, politikk og popkultur av dagen til en mish-mos av satiriske skisser som kan kutte selv som de er morsomme. Og Det har vært avgjørende, sier Agathos, i å koke ned etos AV AMERIKANSK politikk for å bite-sized stykker.

Agathos (bildet til venstre) jobbet i eu – boblen – fra parlamentet Til Frivillige Organisasjoner-i ni år før hun kastet inn håndkleet for å starte sin egen virksomhet undervisning improv. «I LØPET AV MIN tid på Å jobbe I EU-saker, var noe som mine venner og kolleger alltid snakket om, hvor ille EU er til å kommunisere om seg selv.”

Spørsmål så enkelt som hva som skjer inne i alle disse bygningene til de mer kompliserte HVORDAN EU-politikken påvirker mitt daglige liv, blir ikke adressert, sier hun. Det har ført til lav valgdeltakelse og en generell apati til mye mer uhyggelige utfall, for Eksempel Polen som bestemmer at DET er over EU-loven eller, Ja, Brexit.

«Jeg tror Virkelig At Brexit skjedde fordi Den Britiske befolkningen som helhet ikke visste hva EU faktisk gjorde,» sier Agathos. «De hørte bare for det meste løgner, eller fakta OM EU som ble manipulert av tabloidene.”

Agathos og undersøkende journalist Lise Witteman limt over dette problemet og deretter brainstormed om hvordan DE kunne kommunisere EU-saker på en måte som ville være engasjerende – at folk ville se frem til, at de ville betale penger for å se, så å si.

Schuman-Showet er resultatet, og lanseringshendelsen ble utsolgt i noen dager i forrige måned. Det var bare 50 seter, så de fant et sted for denne månedens show-på 28 oktober – med fem ganger så mange. Etter utgivelsen er det fire plasser igjen.

Folk liker det, sier hun, fordi de ser refleksjoner av seg selv-hvis DE ER EU-arbeidere-eller ta en titt på en økologisk verden hvis de ikke er det. «West Wing, House Of Cards, Veep, alle disse showene om AMERIKANSK politikk viser også at folk vil se dette om de jobber med det eller ikke. Fordi de er nysgjerrige på den verden.”

Billettsalg, Sier Agathos, bevise at folk » ønsker å fordøye Europeiske nyheter på en humoristisk måte, og kanskje også finne en måte å kommunisere om det med sine kjære over hele verden.”

Sofagate

Mens Schuman-Showet er live og iscenesatt i HJERTET AV EU, er det håpet at videoene på sosiale medier vil nå folk over Hele Europa. «Vi har videoinnhold på vår nettside og sosiale medier fordi vi vil at det skal være En europeisk samtale, og vi vil at det skal være en paneuropeisk politisk popkultur. Vi kommer til å gjøre mer og mer online etter hvert som tiden går.”

En ting gruppen har lagt merke til er at komedie kan komme spontant ut av hendelser som faktisk er kollektivt delt. Dette ble tydelig selv ved prøveprestasjonen med en gruppe inviterte gjester i fjor sommer.

«Jeg satt på en parykk for Å spille Ursula von Der Leyen, og det første jeg gjorde var å sitte på en stol,» Sier Agathos. «På grunn av sofagate lo alle i det øyeblikket jeg satte meg ned. Showet hadde ikke engang startet, og vi tenkte ikke engang på at det var morsomt. Men det viser virkningen av symbolske hendelser, at de umiddelbart er gjenkjennelige.”

Agathos står også bak ImproBubble, hvor hun lærer improvisasjon som en måte å kommunisere mer effektivt og trygt på. «Det vi lærer er at komedie kommer som en konsekvens av scenene du spiller og ikke som et mål i seg selv. Sannheten er ofte morsommere enn noe vi kan gjøre opp.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.