Ratusz.info

Noe av det beste i livet er feil

Stor trafikkforstyrrelser i Brussel som føderalt politi protest

Aktivister fra fire politi fagforeninger iscenesatt en protest i Sentrale Brussel tirsdag morgen, alvorlig forsinke trafikken på den indre ringen, Rue de la Loi Og Rue Belliard og fører til nedleggelse av flere veitunneler. Noen sjåfører rapporterte å bli sittende fast i trafikken i opptil to timer rundt Det Europeiske distriktet.

En egen go-slow protest fant sted På Brussel flyplass, med passasjerer advart om å gi rikelig med ekstra tid til å passere sikkerhet og fange flyet.

Fagforeningene hadde annonsert planer for daglige industrielle tiltak som starter denne uken og for en periode på mer enn to måneder. Disse vil være engangshandlinger, som de som allerede er utført i slutten av oktober På zaventem og Charleroi flyplasser, men også grundigere veikantkontroller på kjøretøy.

Fagforeningene protesterer spesielt mot revisjonen av slutten av karriereavtaler og mot blokkering av forhandlinger om lønnsøkning. Federal police arkivert en melding om protest i forrige uke etter en annen mislykket møte.

En annen melding, om det lokale politiet, kan også bli introdusert denne uken. «Handlingene vil intensivere,» sa Vincent Houssin, president FOR SLFP-Police union. «Først utført av fagforeningsaktivister, vil de da bli mer utbredt,» la Joery Dehaes fra CSC-Police union. «All transport, land, sjø og luft vil bli påvirket,som vil domstolene .”

Tre fjerdedeler av de 150 politifolkene som jobber i Justispalasset i Brussel, ble nylig kalt syke for å protestere mot deres uhygieniske arbeidsforhold.

«Det er katastrofalt her,» sa en offiser. «Når det regner, er alt oversvømmet, selv våre garderober. Det er fuktig. Mus kommer nær oss mens vi spiser. Vi fant gnagerfett i kaffemaskinen, som nå er ute av drift. Det er uholdbart. Der fangene er plassert, er det vann som lekker. Noen korridorer har ikke blitt rengjort i årevis.»

Anthony Turra, permanent politisekretær I CSC union, forklarte politifolkenes bekymringer:» politifolkene befinner seg i en aldrende infrastruktur som ikke er utformet for å imøtekomme så mange mennesker i gode arbeidsforhold. Dette genererer mange daglige problemer både når det gjelder komfort og bruk.»

Betydelige mengder vann har sølt inn I Justispalasset de siste årene, spesielt i juni. Kjelleren der politiarbeidet ikke ble spart.

«Nylig har det vært store flom etter tunge regner,» La Turra til. «Takrennene har flommet over, kloakkene har støttet seg. I møte med denne situasjonen, som har pågått i flere måneder, er medarbeiderne frustrert, spesielt siden oppgraderingen av bygningen er et langsiktig prosjekt. De er på deres vidd slutt.”

I de kommende ukene kan politiet forvente noen endringer. Myndighetene sier de har hørt deres krav. Statssekretær Mathieu Michel, ansvarlig for federal buildings authority, sa: «ved årets slutt vil det bli mye oppmerksomhet til fuktighet og permeabilitet av visse vegger.

«Vi venter på tillatelsene til å gå videre . Men selv med disse verkene er plasseringen i Kjelleren Til Justispalasset ikke optimal. Vi jobber med en langsiktig løsning.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.